you're missing

                        You're missing when I shut out the lights
                        You're missing when I close my eyes
                        You're missing when I see the sun rise
                        You're missing

être.love.avoir.hate

jeg er:

- un poco cansada - hetsen igår tar ut sin rätt. lugnet i dag är välkommet men gör mig sömnig.
- sugen på att deala med bikiniångesten.
- ordentligt mörbultad efter träningen i förrgår. den värsta smärtan kommer efter 2 dar. det är ju allmänt känt

jeg har:

- shoppat mej fördärvad på hälsokostgrossisten.se
-
arbetat drygt två timmar. tillsammans med 1 annan agent. strukturen är på topp. oh yes.
- insett vad jag kommer sakna alla här. det kommer bli ett tårfyllt avsked. promise.
- börjat tvivla på om det alls blir någon spanien-resa. det måste hända NU! annars blir det inget. komp - please!
- haft körkort i tre år idag. otroligt.

jeg elsker:

- tabouleh. dagens rätt på min lunchmeny
- att det regnar. finns det härligare än doften av regn?
- att vara hungrig. mullrar riktigt i magen. härligt.
- det faktum att mina cases på das arbeit på senaste har haft en tendens att ordna upp sej.

jeg hater:

- att kippel är absent. kaduhädä?
- att all min ork tar slut vid 17 när jag far hemåt. knappt så jag orkar ur bilen. bizarre.
- att min telefon, som är tillbaka från äventyren på verkstaden, fortfarande hänger sig. mongol!!


show a little faith, there's magic in the night

norway of life

flygkaos i norge. kaos hos oss. folk har ringt och ringts in i panik. en stund av välsignad tystnad råder. regnet har dånat i backen mer eller mindre hela dagen. mysigt. min och cizzis planerade lunch fick ge vika för köerna på das arbeit. det blev en ngt mindre trevlig desklunch.
tränade hårt igår. det va underbart. ökade vikter på alla muskelgrupperna och orkade igenom så gott som alla låtarna. benen värker så där nice. jag-har-vart-duktig-o-tränat-ont.

snart e det helg och 17:e maj. jobbar hela helgen o har inget planerat du tout. segt. dagarna rinner iväg så sjukt fort. snart slutar jag här. sorgligt o underbart. nu kollapsar jag snart. tur att det bara är 10 min kvar.

you live you learn. you love you burn.

how to spend a weekend

ja. än en gång på begäran från tizzi. aka cizzi. sitter och fördjupar mig i hur man kan få nya bröst med en spruta på 30 minuter. fy fan va den här tidningen suger. tacka vet jag franska elle. pretentious - moi? man får komplex slash blir trött på världen. ändå har jag spenderat 44,50 av min ack så generöst tilltagna lön på 300 sidor reklam.

eftersom jag även går under beteckningen guldfisk kom jag inte ihåg när och vad skrev sist. det verkar vara en del luckor att fylla i. helgen till exempel. som var helt underbar.

fredagen spenderades vid en sjö i dalsland. badade till och med. solade mej torr och allt va bara för nice. på eftermiddagen träffade jag liza o madde som hade bränt sig ordentligt på kusten. fick inspiration inför söndagen..
något senare kom tizzi o raggade upp mej. vi for till säffle där vi tillsammans med micke och catrin intog en superb måltid på montreal. hej kusin. därpå följde en tur till duse. härligt härligt. samt senare en glass på allé. fick dessutom se metropolen knöstad där tizzis päron huserade. äpplet (enligt cizzi) chrille svor över bilen som fungerade mindre bra.

vi gjorde marten o köpte den goda frukosten. den intogs på balkongen som vi dagen innan befriat från barr motsvarande typ en halv gran. diverse mekande med nagellack, sprit och städning upptog ngra timmar. självklart ett stopp på montreal där kebab-special beställdes. säfflebo #1 ordnade med sjukaste beställningen hittills: kebabpizza utan kebab, med lite lök, utan sås, med jordnötter och banan. jag sa utan kött va?

helt hav av folk strömmade till. fra ed kom skalman, kippel och robbit. meget nice. kippel o ja spelade som vanligt sönder våldtäktsman. vi masade oss efter ett antal glas vidare tiil stenhus där det var helt omöjligt o dansa. fick spel och dessutom va det inte min musik. ace of base. det va ett tag sen. sjukt o erkänna, men tack vet jag hotellet. vi somnade till skräckfilm o jag orsakade seriemardröm om spindlar. tss. dagen efter kollade vi på house of vax. god, jag hatar skräckfilmer. kröp så långt upp i soffan jag bara kunde och gömde mej bakom kudden. puh.

hemkommen till bengtsforce packade jag om väskan och vände kosan mot kusten. efter en sväng till strömstad var det bovall som gällde. och oj va fint det va. stannade över natten och njöt för fullt av måsarna, havsluften och solen. härligt.

min sista lediga dag spenderade jag till stor del i skogen när vi besteg mount egersknatten. skönt, men jag hade inte för mej att det va så brant.

nix. nu e min lunch så gott som slut. dags att hämta kaffe samt samla mod att på nytt möta kunderna. lige precis.

lost in translation

lugnet börjar lägga sig över (p)syket. har just ringt. über alles. paris, new york, prag, copenhagen. har varit en trivsam dag. nice stämning på jobbet trots högra hönornas invasion. det e nog solen som gört.

vart ute på löptur runt sävs. härligt. skulle nån gång vilja bo där. i en rödmålad stuga vid vattnet. omgiven av ängar och skog. och norskar iofs. men men, man kan inte få allt.

chockade min kropp med kallvatten efter träningen. härligt kontrast. nu är allt, och jag menar sista droppen, varmvatten slut. påfrestande. stekte mej i solen tills det att kroppstemperaturen återställdes.

cizzi, pimpim och jag utnyttjade min lunch till en glass på ed. cizzi hävdade bestämt att glassen, som allt annat, är bättre i säffle. och på glassfronten måste de allra flesta ställen ligga i framkant. utbudet var väl inte enormt. glassförsäljarna måste ju ha insett vilket skriande behov folk har av glass nu när solen skiner. eller?

nu har jag bara en dag kvar till helg. fick komp för fredagen. meget nice. då blir det grillning på duse med säfflebor och annat löst folk.

måste försöka strukturera upp rock im park. vore grymmast o fara på det. nein. arbeit, arbeit.

where the action is

måste bräcka cizzi och hennes nästan-krock med rådjur häromdagen. hade en nära-döden-upplevelse igår när jag i spöktimman for hemåt. efter nån mil, i en kurva, blockeras vägen plötsligt av två älgar på led. älgmur. fanns ingen chans att veja så det var bara att bromsa o hoppas på det bästa. hade turen på min sida, men det va inte mycket mer. älgen tittade lite arrogant tillbaka och gick i sakta mak upp i skogen. hans kompis, modell mindre, tog följe en sväng på vägen. bävar för att köra hem idag.

i övrigt har det varit en bra dag idag. vaknade av mig själv, men bara lite hjälp av sportspegeln, redan vid halv tio. studsade upp ur sängen och gjorde omsorgsfullt iordning en närande frukost som intogs i lugn och ro. solen sken och det var så där vårigt ute. bytte ganska snart om till joggingutstyrseln och gav mej på en tur i omnejden. varmt. kom hem och körde lite med vikterna i källaren. så ringde mor och meddelande att vi inte hade något varmvatten. som tur va var det en överdrift och jag klarade av duschen i expressfart. mest för att inte utmana ödet. fixade till mej och handlade och lagade mat. städade lite och pysslade lite allmänt innan det va dags att fara på jobb. njöt ngra minuter i solen med zimba katt.

nu är det fem minuter kvar till closing time... har haft en relativt lugn dag idag ändå. fixade crd och tog mail fram till tio då många ur styrkan lämnade oss. har tagit hela 2 samtal sen dess. tillräckligt. och så va det bara fyra dagar kvar - eller som kim skrev imorse, 109,5 timmar kvar till fredag. och därmed part A i säffle. marten. oh jess. älgarna, here I come.

flyga drake

på begäran. från en alltför melon-i-halsen-sjuk cizzi. det ringer. ack vad det ringer idag. som tur är har styrkan utökats med hundra procent. från två till fyra. skalman och jag kämpade tappert igår mot köerna. lite komiskt när jag kom tillbaka från lunchen. min kära kollega hade fått sju samtal under en timme men när jag hoppade på linan var det en hel hög smågriniga danskar som väntat medan jag promenerat på ed.

vaknade i morse - nån gång framåt tolvsnåret (jag hatar att jobba sent!) - och kände mej som en klubbad säl. som vanligt, sjuk huvudvärk. och detta trots att jag somnat till ronja kvällen innan. tog en promenad i vårvärmen/kylan. sen va det strax dags att fara på jobb. vilket liv. vilken leda.

helsingborg, copenhagen, barcelona, new york, paris, london, malmö, oslo, trondheim, liverpool, winnipeg, las vegas, århus, cuxhaven, nice, göteborg, rome, helsinki, milano

har snott ovannämnda sjuklings glamour som jag förkovrar mej i. dvs, gjorde tidigare när det inte ringde galet mycket. lugnet verkar iofs komma smygande nu. ett par minuters tystnad råder. wonderbar. idag har jag annars funderat på folkhögskolor, verkar flummigt och inspirerande. och grymma festivalen rock im park, tyskar, tält och techno. kan det blir bättre? har fått livstecken från strömstad. från två håll. skönt att man inte är helt bortglömd trots allt. att man har nån att luta sej mot när man än en gång förflyttar sig mot kusten. hoppas på att få besök under sommaren. cizzi och kippel (ja du!) räknar jag med.

i övrigt älskar jag "flyga drake" av khaled hosseini. lite till min besvikelse är jag tydligen inte ensam om den uppfattningen då filmatiseringen går för fullt på biograferna just nu. det är lite skevt det där. jag vill att alla ska läsa och älska boken som jag gjorde men samtidigt är den min, bara min. my precious. men det är väl det som är en bra bok. att det talar så till en att man nästan känner att man levt med karaktärerna. att det är min historia. och sen att den blir film. det gör lite ont. exploitering. är det verkligen bra?

vart hos ingela och käkade onyttigheter i fredags. efter en racing-tur som fick presenten, som vart ett vackert blomsterarrangemang, att få sej en och annan törn. unfortunatly. hon hade nyligen gjort london och fyllt år. madde med magen va där och pratade barnnamn. nova. farmor o farfar var där. "känner dem mycket väl. underbara människor. "

nu är det en timme kvar. håller alla mina tummar för att det blir en lugn timme. heidi och skalman går tidigt så det blir upp till mej och jessica o hålla ställningarna. angelicas spökbord inger fortfarande skräck titt som tätt. nu med högre frekvens. och där var inspriationen uttömd. I said good day. over and out.

en helt vanlig dag att fylla med rock'n'roll

väcktes i gryningen, öhm - tjugo i nio, av att ngn haft angst hela natten och nu beslutat sig för att göra liseberg, quand même. pga bristande engagemang och smattrandet på rutan ignorerade jag impulsen att göra likadant. för som det gamla ordspråket säger: regnar det här, regnar det i göteborg.

for istället till bengtsforce och mötte mor i nattsärken. hon laddade för en löptur. den här gången gav jag efter för impulsen och trotsade regnet. har nu slitit hårt i fem kilometer. frukosten som intogs en knapp timme tidigare gjorde sig påmind. härligt. det känns att man lever.

dagens rubrik kom sej av en mistolkning från min sida. naiv och oskuldsfull som jag är tolkade jag "en helt vanlig dag fylla o rock'n'roll" enligt ovan. tycker min tolkning är ganska fin. insprierande. hur jag ska göra för att fylla den här helt vanliga, regniga 1:a maj med rock'n'roll är osäkert. men det är det som gör det så spännande.

just nu har jag smugit på mig min oversized t-shirt i organisk bomull som inhandlades igår. klurar på att käka min ekologiska gröna tofu till lunch och rockar hårt till våldtäktsman och the sounds rock'n'roll. satte också på naive av the kooks, oh my god va jag blir biarritz-nostalgisk. ska i övrigt spana in praktikplatserna i ecuador som maria tipsade om och filosofera kring livet och kärleken.
 
bör även samla mod. imorrn säger jag upp mej. det är lite kluvet. av den anledningen att jag kommer lämna ed.  det känns enormt sorgligt. har träffat så många underbara människor. intrycket förstärktes efter helgen. sen att jobbet suger och att jag blir så förbannad när jag tänker på deras jävla trick för att få oss att känna oss ännu sämre är annan femma. ska inte fördjupa mig i vad jag ser som ett hån mot alla utbrända, numera kroniskt sjuka och deppiga kollegor. då blir hela bloggen en orgie i ilska. and I refuse to "focus on the reds".

strunt i dej själv och tänk på andra