where the action is

måste bräcka cizzi och hennes nästan-krock med rådjur häromdagen. hade en nära-döden-upplevelse igår när jag i spöktimman for hemåt. efter nån mil, i en kurva, blockeras vägen plötsligt av två älgar på led. älgmur. fanns ingen chans att veja så det var bara att bromsa o hoppas på det bästa. hade turen på min sida, men det va inte mycket mer. älgen tittade lite arrogant tillbaka och gick i sakta mak upp i skogen. hans kompis, modell mindre, tog följe en sväng på vägen. bävar för att köra hem idag.

i övrigt har det varit en bra dag idag. vaknade av mig själv, men bara lite hjälp av sportspegeln, redan vid halv tio. studsade upp ur sängen och gjorde omsorgsfullt iordning en närande frukost som intogs i lugn och ro. solen sken och det var så där vårigt ute. bytte ganska snart om till joggingutstyrseln och gav mej på en tur i omnejden. varmt. kom hem och körde lite med vikterna i källaren. så ringde mor och meddelande att vi inte hade något varmvatten. som tur va var det en överdrift och jag klarade av duschen i expressfart. mest för att inte utmana ödet. fixade till mej och handlade och lagade mat. städade lite och pysslade lite allmänt innan det va dags att fara på jobb. njöt ngra minuter i solen med zimba katt.

nu är det fem minuter kvar till closing time... har haft en relativt lugn dag idag ändå. fixade crd och tog mail fram till tio då många ur styrkan lämnade oss. har tagit hela 2 samtal sen dess. tillräckligt. och så va det bara fyra dagar kvar - eller som kim skrev imorse, 109,5 timmar kvar till fredag. och därmed part A i säffle. marten. oh jess. älgarna, here I come.

Kommentarer
Postat av: Cizzi

japp, v 28 drar ja =P Hoppas du hadde mer tur me älgarna ida.... kommer i möra babe....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback