hunting

igar inleddes jakten pa fullaste allvar, da jag besokte min forsta colocation som lag valdigt behandigt nara Saxe Gambetta. hade fatt en portkod men i all hast glomt att skriva ner den och skickade da ett sms. vantade ngra minuter utan svar och provade att ringa. inget svar. och batteriet var i bott... provade att ringa le fixe utan svar. vantade. ringde igen. superstressad eftersom att batteriet gick pa sparlaga berattade jag att jag var dar och jag inte hade ngn kod. ner kom snart elisa. tjej fran californien, blond; ganska kort och med dreads. très sympa. foljde henne upp i hissen och vi for fyra vaningar upp i ett jattecharmigt gammalt hus med spiraltrappa  och hela kitet. klev in i lagenheten dar det luktade av en massa kryddor. jag slogs av hur rent och sparsmakat det var for att vara en fransk lagenhet. visades runt i lagenheten och jag fick se att min rum saknade en ordentlig dorr. ett stort minus. men i ovrigt kunde det nog inte vara mycket battre. jattetrevliga och artiga. bjod mej pa lunch - vegetariskt vilket ar helt otroligt har.. jag tyckte vi kom ratt bra overrens trots min ngt bristfalliga franska.. det charmigaste av allt var att elisa anordnar kursen i engelska i hemmet for pensionarer! underbart. de verkar ha en san underbar radda-varlden-installning. fred undervisar barn med olika sorters problem och ska utbilda sig till att ta hand om handikappade. de ar med i olika organisationer och ville fa mej att ga till en multikulturell diskussionsgrupp dar man ovar franska. ja, varfor inte? elisa haller pa med yoga - ngt som tydligen betraktas som très bizarre har.. det ar alltsa inte bara pappa som tycker att det ar skumt med tranan och stande hunden ;)

hur som helst ska jag se pa tva andra visningar idag.. bada ligger lite off men de verkar valdigt trevliga...  sa jag far se hur landet ligger.. snart bar det av till jobbintervju oxa.. lite nervost, men nu nar jag vet att jag inte kommer fa det - det ar iaf en mikroskopisk chans, ser jag det mest som en erfarenhet och ar det lite lugnare. ska mixtra lite med mitt cv nu innan jag far dit...

igar traffade jag maria, sofie och joel hemma hos maria och senegalesen. hon bor jattefint ganska nara fred och elisa och det ar ju annu ett plus i kanten for den lagenheten... vi drack thé och at chocolat. mysigt. sen  plankade jag métron och var jattenervos hela vagen. val framme smog jag upp for trapporna och skulle just ga in i mitt rum da jag hejdades av en tjej vars namn jag fortfarande inte vet, fran australien. hon gor ngn form av europe-tour under sitt sommarlov som det typ ar i australien nu. hon har varit overallt. det verkar ratt skoj men just nu var hon lite uttrakad eftersom hon lamnat sin syster i spanien for att hon inte gillade landet.. hon ska iaf ta sig vidare i morgon till strasbourg och sedan dresden innan hon ska mota sin syster i paris. ratt coolt. men jag tycker det later lite segt att aka runt nar det ar sa kallt. men jaja, kyla ar de val kanske inte bortskamda med i australien.

blev i morse overhopad av broshyrer av damen som tyckte jag skulle ringa henne val i paris. tydligen ar hon involverad i ngn kyrklig verksamhet och hon tyckte jag skulle ta mej dit for att man kunde ta utbildningar dar for att arbeta med och hjalpa foraldralosa och fattiga barn. sa lange man inte blir paprackad massa kyrkligheter ar det val en jattefin sak, men risken for det finns val...

yes yes.. salon du thé ikvall, imorgon lgh numero fyra - den sista. och sedan amfitheater med klassisk musik vid lunchtid. det ar ganska trevligt att vara har aven om livet pa auberge nastintill ar la merde ;) kanner mej inte de minsta utvilat nar jag vaknar, och idag med huvudvark till pa kopet.. segt. men jaja, om ngra dagar har jag forhoppningsvis en lagenhet att landa i... sweet. nu ska ja inte skriva mer for nu ar det risk att ni inte orkar mer ;)

 i took a plane there to feel what she felt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback