med solen i ögonen

och de har anlänt! mme och mlle moeller har checkat in på hotell ibis och minst en av dem sussar nu sött. det har varit en tuff dag kantad av trosskydd och försvinnande pass, flygplansbyten och inte minst att hitta till hotellet. mötte dem på flygplatsen. trodde jag var försenad och rusade fram i något som snarast kan liknas vid tropisk hetta. det har blivit så otroligt varmt och skönt. tjugotvå glada grader. härligt. hittade de trötta två iaf och vi letade oss till bussarna som skulle ta oss till stan. lade tacksamt märke till att busschaffören inte körde in i bommen vid vägtullen. ngt som hände mej på väg ut till saint exupery.

det var ett himla kånkande på väskor och diverse annat innan vi tillslut hittade fram och upp på tredje våningen. tack you. där byttes det om till lättare kläder och batterier laddades. tog en promenad längs rhône, trots maddes små protester. solen glittrade i vattnet och människor satt överallt längs kajen och lapade sol. vi kom till bellecour och gissa vad om inte till pasta pino. det blev mitt fjärde besök där. men det är ju så gott. de andra verkade oxå uppskatta det italienska köket. tror iofs att vad som helst skulle smakat bra då de båda var som små vargar. knatade hem igen till hotellet där det sågs på ngt så obegripligt som bröderna grimm i spelfilmsformat. äcklig.

knallade hem igenom natten med skavsår. varför ska det alltid bli så av nya skor? härligt när det inte är det minsta kyligt då klockan är halv elva. hoppas våren är här för att stanna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback